Ako niste iz Beograda

Poliklinika Equilibrium se nalazi u Beogradu u blizini Autokomande, u ulici Gospodara Vučića broj 1v.

Za one koji se služe pametnim telefonima, najjednostavnije je da skinu Google maps aplikaciju i ukucaju pojam „Poliklinika Equilibrium“, te odaberu da li do nas dolaze automobilom, gradskim prevozom ili peške. Pored uputstava za dolazak, odmah će im biti dostupan pregled radnog vremena klinike, kontakata i mogućnost odlaska na zvanični vebsajt.

AUTOMOBILOM

Iz pravca Novog Sada

Iz pravca Novog Sada najlakše je doći autoputem E75 kojim ulazite u Beograd i idete njime sve do isključenja na Autokomandi. Tu se ne isključujete na prvo desno skretanje (koje vodi ka Bulevaru Oslobođenja) već na drugo desno isključenje, koje će Vas dovesti do novog skretanja desno na nadvožnjaku, a koje vodi ka Južnom bulevaru i Ustaničkoj ulici. Nakon toga, za oko 130m, držite levu stranu kako biste nastavili ka Južnom bulevaru. Budite oprezni, jer bi vas desno račvanje odvelo u Ustaničku ulicu. U Južnom bulevaru držite se desne trake i za oko 400 m skrenite desno u Ulicu Mihaila Gavrilovića, što je prva ulica sa desne strane. Zatim, skrenite odmah u prvu ulicu desno, Ulicu Sime Igumanova. Skrenite potom u drugu ulicu levo (za oko 300 m), u Bjelanovićevu ulicu. Sledeće skretanje je udesno i ulazite u ulicu Gospodara Vučića, odakle ćete uočiti Polikliniku Equilibrium.

Iz pravca Niša

Iz pravca Niša najlakše je doći autoputem E75 kojim ulazite u Beograd i idete njime sve do isključenja na Autokomandi ka Banjica/Ralja. Držite se desne strane, prateći znake za E70 i ulazite u Ustaničku ulicu, iz koje skrećete desno blago udesno kako biste se uključili na Južni bulevar. U Južnom bulevaru držite se desne trake i za oko 400 m skrenite desno u Ulicu Mihaila Gavrilovića, što je prva ulica sa desne strane. Zatim, skrenite odmah u prvu ulicu desno, Ulicu Sime Igumanova. Skrenite potom u drugu ulicu levo (za oko 300 m), u Bjelanovićevu ulicu. Sledeće skretanje je udesno i ulazite u ulicu Gospodara Vučića, odakle ćete uočiti Polikliniku Equilibrium.

GRADSKIM PREVOZOM

Veliki broj autobusa i tramvaja gradskog prevoza u Beogradu prolazi preko Autokomande, a od stanice svakog prevoza ima oko 10 minuta hoda do Poliklinike Equilibirum. Najbliža stajališta su za autobuse 17, 30, 31, 46, 55, 59, 78, 47, 48, 33, 39, 42, 36, 401, 402 i tramvaje 9, 10 i 14.

TAKSIJEM

U Beogradu postoji mnogo taksi udruženja, a spisak kontakata i pogodnosti koje nude dostupan je na internetu. Najbolja opcija je da unapred poručite taksi telefonom ili putem aplikacije, jer se na ulicama nalazi i veliki broj tzv. „divljih taksista“ koji mogu da Vam naplate mnogo više od propisane tarife. Uglavnom se raspoznaju po tome što na kraju registarske tablice ne sadrže oznaku TX.

Od 17. februara 2022. godine cene taksi prevoza su porasle. Start je 220 dinara, a cena pređenog kilometra je 80 dinara u prvoj tarifi, 100 dinara u drugoj i 160 dinara u trećoj.

SMEŠTAJ

U blizini klinike možete da nađete veliki broj privatnih apartmana i hostela.

OKOLINA

Na kilometar od klinike nalazi se jedan od najvećih pravoslavnih hramova na svetu, Hram Svetog Save. Pored je zgrada Narodne biblioteke Srbije i Karađorđev park, mesto bogate istorije gde možete predahnuti okruženi zelenilom.

Call Centar 09 - 20

011 777 33 77

Kvalitet je najbolja preporuka.


Ugovora sa osiguravajućim kućama


© Copyright: Equilibrium Medical 2023 Sva prava su zadržana.

Zakazivanje