O metodi

Biorevitalizacija je injekciona procedura kojom se u najkraćem roku hidrira i podmlađuje koža. Za biorevitalizaciju se najčešće koriste preparati na bazi hijalurona koji se i inače nalazi u našoj koži, a čija količina se sa godinama značajno smanjuje. Pored preparata na bazi hijalurona, za poboljšanje tonusa kože se koriste i preparati na bazi DMAE. Izbor preparata zavisi od problema koji se rešava.

U kojim regijama se primenjuje biorevitalizacija

Aktivne supstance se aplikuju u problematični deo lica, vrata i dekoltea.

Kada se preporučuje biorevitalizacija

Biorevitalizacija je jedan od najvažnijih i osnovnih tretmana u cilju očuvanja lepote i usporavanje procesa starenja. Koristi se kod suve, dehidrirane kože, fotooštećene kože, kako i kod pojave prvih ili novih znaka starenja.

Kako se izvodi biorevitalizacija

Tretmani podrazumevaju obavezno čišćenje površine kože, a zatim se u cilju da tretman bude što komforniji, nanosi anestetik krema. Tankim iglicama se duž čitave površine kože ubrizgava preparat za biorevitalizaciju. Nakon tretmana se aplikuje umirujuća maska i krema ili antibiotski gel.

Koji su efekti biorevitalizacije

Efekti su poboljšanje teksture i tonusa kože, ublaženje finih bora i linija, smanjenje fotooštećenja kože, podsticaj regenerativnih procesa koji usporavaju proces starenja. Koži se vraća sjaj i fina prebojenost.

Koji su neželjeni efekti biorevitalizacije

Nakon procedure prisutno je crvenilo i blaga ispupčenja na koži (papule) na mestima gde je aplikovan preparat. Ove promene se povlače kroz nekoliko sati. Moguća je i pojava manjih modrica. Preporuka je da se 12 sati nakon tretmana izbegava šminkanje i fizička aktivnost.

Koliko tretmana je potrebno za optimalne rezultate

Broj tretmana zavisi i od problema koji se rešava. Najčešće je preporuka da se urade 3 tetmana sa razmakom od mesec dana. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.

Preparati za biorevitalizaciju koje koristimo u našoj ordinaciji

Jalupro, Juvederm Volite, Belotero Revive, Profhilo i Restylane Vital. Izbor preparata zavisi od problema koji rešavamo i rezultata koji želimo da postignemo.

Zakazivanje

Popunite formu ispod i naše osoblje će
vas kontaktirati u najskorijem roku.

Izaberite uslugu*

Datum*

Vreme*

Vaši podaci

Ime i prezime*

Broj telefona*

Email adresa

Vaša poruka

Doktori koji vrše pregled:

Dr sci. med. Marija Gočmanac Ignjatović

lekar opšte prakse

Kvalitet je najbolja preporuka.


Ugovora sa osiguravajućim kućama


© Copyright: Equilibrium Medical 2023 Sva prava su zadržana.

Zakazivanje