O metodi

Vampirski tretman je najadekvatnija stimulacija kože prirodnim putem, zahvaljujući mnogobrojnim faktorima rasta iz trombocita koje dobijena plazma sadrži. Sopstveni koncentrovani faktori rasta stimulišu obnavljanje volumena kože, remodeliranje kolagena i stvaranje novih krvnih sudova u koži i kosi. Ovaj tretman se može primeniti na licu, vratu, šakama i kosi.

Vampirski tretman je procedura koja se koristi za:

  • poboljšanje stanja kože i ujednačavanje tena,
  • uklanjanje sitnijih bora i podmlađivanje,
  • terapiju ožiljaka,
  • stimulaciju folikula dlake čime se poboljšava kvalitet kose i sprečava njen gubitak i često se koristi u lečenju opadanja kose.

Kako se izvodi vampirski tretman

Procedura se izvodi centrifugiranjem krvi pacijenta. Posebno namenjeni kitovi za ovu proceduru koji se koriste sadrže gel sa aktivnom supstancom koja aktivira trombocite da otpuštaju faktore rasta. Nakon toga, dobijena plazma se aplikuje u kožu na tretiranoj površini tehnikom mezoterapije. Aplikovani trombociti otpuštaju faktore rasta tokom 7 do 10 dana od uradjenog tretmana. Prvi rezultati vampirskog tretmana mogu se očekivati nakon 2 nedelje od obavljenog tretmana.

Koji su neželjeni efekti vampirskog tretmana i koliko često se može izvoditi

Nakon procedure se mogu pojaviti manje modrice, a izuzev toga ne postoji nikakva mogućnost razvijanja alergijske reakcije jer se koristi sastavni deo sopstvene krvi.

Indikacije za ovu proceduru određuju i broj ponovljenih tretmana, kao i vremenski razmak između njih. Kod terapije ožiljaka preporučuje se razmak 1 do 3 meseca između tretmana, a ukoliko se tretman sprovodi radi nege i uklanjanja prvih znaka starenja, dovoljno je tretman ponavljati jednom do dva puta godišnje.

Zakazivanje

Popunite formu ispod i naše osoblje će
vas kontaktirati u najskorijem roku.

Izaberite uslugu*

Datum*

Vreme*

Vaši podaci

Ime i prezime*

Broj telefona*

Email adresa

Vaša poruka

Doktori koji vrše pregled:

Dr sci. med. Marija Gočmanac Ignjatović

lekar opšte prakse

Kvalitet je najbolja preporuka.


Ugovora sa osiguravajućim kućama


© Copyright: Equilibrium Medical 2023 Sva prava su zadržana.

Zakazivanje